0

Cart

Your cart is currently empty.

Modele de borduri

Bordurile delimiteaza spatiile creer si finiseaza Proiectul, valorizand intregul ambient. ELE incadreaza si dau forma concreta aleilor, strazilor, parcarilor sau platformelor Industriale. De asemenea, prin wvncc interesante, redau un contur Frumos si Elegant aleilor DIN gradini, teraselor, curtilor sau drumurilor de acces la dependintele DIN jurul caselor. Foloseste-te de jocurile de Culori pe care ti le creeaza produsele DIN Gama cromatica. Poti Récréa o toamna vie, o Natura salbatica sau un puzzle coloristic. Modelul DECCO, Cu Linii curbe si forma interesanta, te ajuta sa obtii o amenajare Romantica, Originala si usor Retro. Special concereputation pentru a rezista la traficul intens si greu, modelele dublu T sunt destinate amenajarii spatiilor commerciales. Remarcabil este faptul ca pavelele ISI pastreaza proprietatile chiar dupa o exploatare indelungata. Modelele dublu T1, dublu T2 si dublu T3 sunt disponibile si in varianta fara sanfren. Acest Nou Model combinaison eleganta pavelelor de mari dimensiuni, potrivite spatiilor largi, Cu eleganta si originalitatea suprafetei Colormix a pavelelor DIN Gama Cortina. Alege Cortina P7 pentru un aspect moderne, élitiste al amenajarii. Rafinamentul floral creeaza un spatiu cald si primitor. Acest Model exista si in varianta de grosime de 40 mm si se numeste Floare 2.

. Unul dintre cele mai Frumoase MODELE, Floare se distinge prin forma speciala a pavelelor, care il recomanda mai ales pentru spatiile Private, cu o Componenta armonioasa si intima. . Se distinge prin forma autoblocanta a dalelor ce II mareste rezistenta la traficul greu si intens. Daca adaugam la aceasta si aspectul Estetic deosebit, modelul este Solutia ideala in Amenajarea de platforme Industriale, sedii logistice, parcari de supermarketuri sau benzinarii. Se distinge prin forma simpla si aspectul Natural, calitati conferite de suprafata neregulata si dimensielle Mare a modelului. Creeaza un placut sentiment de apropiere de Natura si Armonie in gradini, parcuri sau pe terase. Aspectul pavajului Pietra se inspira DIN forma si suprafata neregulata a pietrei. Textura si variantele cromatice disponibile il fac sa fie Alegerea ideala pentru Alei, terase sau spatii cu atmosfera rustica, naturala.

. Varianta antichizata a pavajului Conic este ideala pentru Amenajarea curtilor cu AER Vintage si Care abordeaza in decoruri si Arhitectura acest Trend. Conic Antico surprinde patine timpului si pastreaza caracteristicile pavajului Conic printre care si flexibilitatea in amenajare. Unul dintre produsele Noi Marca Elis Pavaje este si pavajul maris, disponibil in doua Culori Calde, CREM si nisip, oricare dintre acestea fiind o Alegerea ESTETICA deosebita pentru Gradina, Curtea sau Terasa casei obtinand un design UNIC si un stil propriu, INEDIT si Creativ. Un nou produs Elis Pavaje este pavajul antichizat.